KUNDE

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze specifieke IT kennis en de gebruikte programmeertalen.

 

Sinds 2000 is HARO CONSULTANCY actief als Senior Business Intelligence Consultant. Onze uitstekende kennis van ETL en data warehousing-principes zorgen ervoor dat klanten verzekerd zijn van optimale oplossingen voor doorgaans moeilijke problemen. Vanaf oktober 2006 zijn wij freelance Business Intelligence Specialisten.

 

Sectorervaring: Telecom, verzekeringen, transport, logistiek, financieel.

 

Vaardigheden: Implementatie van data warehouse systemen m.b.v. PowerCenter. Ontwerp van sterschema’s op fact en datamart niveau. ORACLE performance en tuning kennis t.b.v. high volume database systemen. Business Objects. Verzekeringskennis en gedetailleerde kennis van de telecomomgeving. Brede ORACLE database kennis.

 

Samenvatting: Gedurende de laatse jaren heeft HARO CONSULTANCY zich gespecialiseerd in Data Warehousing in o.a. de telecom-, verzekerings- en banksector. Wij zijn sterk op het gebied van ETL-verwerking met behulp van PowerCenter, ORACLE en UNIX/Windows. Onze gedegen ORACLE database-kennis draagt bij tot inzicht in het ontwerp en implementatie van “high volume” data warehouses en systemen. Bijvoorbeeld: inzicht in de complexe data warehouse-materie van verzekeraars en de mobiele bellers.
Dat vraagt om veel ervaring met ORACLE 8.i/9.i en PowerCenter specialisme die in de data warehousing omgeving tot zijn recht komt. Onze rol in de overdracht van deze kennis is onontbeerlijk voor een succesvolle afronding van elk project.